Φόρμα Συναίνεσης Λήψης Ενημερώσεων

Παρακαλούμε συμπλήρωστε τη φόρμα που ακολουθεί για να αιτηθείτε την εγγραφή σας στη λίστα ενημερώσεων του πολιτικού μας γραφείου. Ενημερώσεις μπορούν να αποσταλούν μέσω SMS, email ή/και τηλεφωνικών κλήσεων. Τα στοιχεία σας διαχειρίζονται πάντα με τη δέουσα προσοχή και σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και παύση των ενημερώσεων ανά πάσα στιγμή.

-

Όνομα

Επίθετο

Τηλέφωνο

Email

Διεύθυνση κατοικίας

Σχόλια (προαιρετικό)

Σημείωση: Αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα, συναινείς στην διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων από το πολιτικό γραφείο του κ. Πλακιωτάκη σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας. Σε περίπτωση αιτήματος διαγραφής στοιχείων, συναινείς στην προσωρινή διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων από την ημέρα λήψης του αιτήματος και μέχρι την πραγματοποίηση της ενέργειας διαγραφής που θα γίνει στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος.

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικά, αλλά και να συνεργαστώ με το Γιάννη από δημόσιες θέσεις που έχει περάσει, για να διαπιστώσω ότι εκτός από καλός φίλαθλος είναι και ένας πολιτικός με ανοιχτούς ορίζοντες και φρέσκες ιδέες.
Βασίλης Σεβαστής - Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ

Η ήρεμη δύναμη της παράταξης και ο άνθρωπος που πολλοί δυσαρεστημένοι θα ήθελαν να στηρίξουν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο κοινωνικό και πολιτικό αύριο.

Ντενίζ Τσίμη - Επιχειρηματίας

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς πολιτικών προσωπικοτήτων, μειλήχιος, χαμηλών τόνων, κοντά στον πολίτη, με χαρακτηριστικό του την απλότητα ακόμη και όταν ήταν πρόεδρος της ΝΔ. Οραματιστής, προσγειωμένος, εργατικός.

Παρασκευάς Κοντοές, Διευθυντής Πλαστ. Χειρουργικής Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

Aυτό που με εντυπωσίασε στον Γιάννη  είναι ο ορθολογισμός της σκέψης του και η ειλικρίνεια του. Ο τρόπος που χειρίστηκε την κρίση της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μου. Ουσιαστικά, αντικειμενικά, έντιμα, χωρίς θέατρα και φανφάρες.

Prof. Dr. Dr. Νικόλαος Ζαμπόγλου

Διαθέτει εργατικότητα, ισχυρό χαρακτήρα, κριτική σκέψη, δυνατότητα να εκτιμά γρήγορα καταστάσεις και να παίρνει σωστές αποφάσεις, να συνεργάζεται αποτελεσματικά και ιδιαίτερα να παραμένει νηφάλιος σε δύσκολες συνθήκες.

Δημήτριος Γράψας, Στρατηγός εα - Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης στην πολιτική σκηνή του τόπου. Είναι σοβαρός πολιτικός μιας νέας σύγχρονης γενιάς που χρειάζεται η κεντροδεξιά παράταξη.

Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΣΕΕ & ΕΒΕΠ

Τον θεωρώ έναν σημαντικό πολιτικό άνδρα, γιατί ακριβώς δεν είναι ενταγμένος στο κουστούμι της συμβατικής έννοιας του πολιτικού.

Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Καθηγητής