Ενεργοποιήσου

Αν πιστεύεις στις ιδέες μου και θέλεις να υποστηρίξεις την πολιτική μου δράση, «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ». Αρχικά, παρακαλώ συμπλήρωσε τα πλήρη στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα…

Όνομα (απαραίτητο)

Επίθετο (απαραίτητο)

Όνομα Πατρός (απαραίτητο)

Ημερομηνία Γέννησης

Επάγγελμα

Διεύθυνση

Περιοχή

Τηλέφωνο Οικίας

Κινητό (απαραίτητο)

Email

Σχόλια

Τρόποι Ενεργοποίησης

Δήλωσε (τσεκάροντας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω πλαίσια), πως επιθυμείς να ενεργοποιηθείς.

Εθελοντική εργασία σε...

 Γραμματειακή υποστήριξη Τηλεφωνικό κέντρο Τηλεφωνική ενημέρωση πολιτών Συμμετοχή στην οργανωτική ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων Στελέχωση εκλογικού κέντρου Πόρτα – πόρτα Διανομή εκλογικού υλικού

Εθελοντική εργασία στο Γραφείο Τύπου

 Συμμετοχή στην ομάδα έκδοσης newsletters Συμμετοχή στην έκδοση δελτίων τύπου Συμμετοχή στην ομάδα ενημέρωσης των social media Συμμετοχή σε έρευνες-μελέτες

Σύστησέ μου κάποιους φίλους σου

Εισήγαγε στο παρακάτω πεδίο στοιχεία επικοινωνίας όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο ή/και email.

Άλλοι τρόποι ενεργοποίησης

 Διοργάνωσε μια εκδήλωση για εμένα Προσκάλεσέ με να μιλήσω σε φίλους και γνωστούς

Σημείωση: Αποστέλλοντας αυτή τη φόρμα, παρέχεις άδεια στον κ. Πλακιωτάκη ή/και κάποιον από τους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν μαζί σου τηλεφωνικά ή μέσω email.

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικά, αλλά και να συνεργαστώ με το Γιάννη από δημόσιες θέσεις που έχει περάσει, για να διαπιστώσω ότι εκτός από καλός φίλαθλος είναι και ένας πολιτικός με ανοιχτούς ορίζοντες και φρέσκες ιδέες.
Βασίλης Σεβαστής - Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ

Η ήρεμη δύναμη της παράταξης και ο άνθρωπος που πολλοί δυσαρεστημένοι θα ήθελαν να στηρίξουν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο κοινωνικό και πολιτικό αύριο.

Ντενίζ Τσίμη - Επιχειρηματίας

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς πολιτικών προσωπικοτήτων, μειλήχιος, χαμηλών τόνων, κοντά στον πολίτη, με χαρακτηριστικό του την απλότητα ακόμη και όταν ήταν πρόεδρος της ΝΔ. Οραματιστής, προσγειωμένος, εργατικός.

Παρασκευάς Κοντοές, Διευθυντής Πλαστ. Χειρουργικής Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

Aυτό που με εντυπωσίασε στον Γιάννη  είναι ο ορθολογισμός της σκέψης του και η ειλικρίνεια του. Ο τρόπος που χειρίστηκε την κρίση της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μου. Ουσιαστικά, αντικειμενικά, έντιμα, χωρίς θέατρα και φανφάρες.

Prof. Dr. Dr. Νικόλαος Ζαμπόγλου

Διαθέτει εργατικότητα, ισχυρό χαρακτήρα, κριτική σκέψη, δυνατότητα να εκτιμά γρήγορα καταστάσεις και να παίρνει σωστές αποφάσεις, να συνεργάζεται αποτελεσματικά και ιδιαίτερα να παραμένει νηφάλιος σε δύσκολες συνθήκες.

Δημήτριος Γράψας, Στρατηγός εα - Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης στην πολιτική σκηνή του τόπου. Είναι σοβαρός πολιτικός μιας νέας σύγχρονης γενιάς που χρειάζεται η κεντροδεξιά παράταξη.

Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΣΕΕ & ΕΒΕΠ

Τον θεωρώ έναν σημαντικό πολιτικό άνδρα, γιατί ακριβώς δεν είναι ενταγμένος στο κουστούμι της συμβατικής έννοιας του πολιτικού.

Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Καθηγητής

Ενημερώσου πρώτος-η για τη δράση μου...

Άρχισε να λαμβάνεις ενημερώσεις μέσω email σχετικά με την κοινοβουλευτική μου δράση.
Το email σου
Το ονοματεπώνυμό σου
Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και δε διαμοιράζονται