Γιάννης Πλακιωτάκης: Ανυπαρξία Συγκεκριμένου Σχεδίου Από Μέρους Της Κυβέρνησης Και Του κ. Μουζάλα Για Την Αντιμετώπιση Του Μεταναστευτικού

Γιάννης Πλακιωτάκης: Ανυπαρξία Συγκεκριμένου Σχεδίου Από Μέρους Της Κυβέρνησης Και Του κ. Μουζάλα Για Την Αντιμετώπιση Του Μεταναστευτικού

Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Μουζάλα στο Ραδιοσταθμό «Κόκκινο», αποδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό τα τραγικά αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί η κυβέρνηση, λόγω της ανυπαρξίας συγκεκριμένου σχεδίου από μέρους της, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Είναι πραγματικά θλιβερό, ο «σοβαρός» κ. Μουζάλας, να επιστρατεύει τα γνωστά αριστερίστικα προπαγανδιστικά του φερέφωνα και παπαγαλάκια, για να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία των τοπικών παραγόντων και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη οι οποίοι, διανοήθηκαν να εκφράσουν τις επιφυλάξεις τους για τις μεθοδεύσεις τις κυβέρνησης σε σχέση με τη συμμετοχή της Κρήτης στην αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού.

Στην προσπάθειά του αυτή δε, ο κ. Μουζάλας ανέδειξε για ακόμη μια φορά, τη γνωστή καθεστωτική λογική του ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθησε να εμπλέξει τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της.

Ο κ. Μουζάλας, αγνοεί επιδεικτικά ότι η Νέα Δημοκρατία εδώ και καιρό έχει αποσύρει το μεταναστευτικό από την αντιπολιτευτική της ατζέντα, και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το δράμα των μεταναστών για την απόκτηση πρόσκαιρων πολιτικών ωφελημάτων.

Θα πρέπει να κατανοήσει ότι το μεταναστευτικό ζήτημα δεν προσφέρεται για μικροπολιτική αντιπαράθεση και δεν αντιμετωπίζεται με την επίδειξη αδιαλλαξίας και κυβερνητικής ισχύος.

Η Κρήτη και ο Κρητικός λαός δεν αρνούνται να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος, αλλά κατόπιν  διαλόγου και βάσει συγκεκριμένου σχεδίου δράσης και χρονοδιαγράμματος.