ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ  ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΑΚ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΑΚ

Κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου στην βουλή (8/2/18), σχετικά με την εξαίρεση του Νομού Λασιθίου από την κατασκευή του ΒΟΑΚ, αποκαλύφθηκε εκ νέου ο φαρισαϊσμός της κυβέρνησης και των στελεχών της.

Ο κ. Σπίρτζης για πολλοστή φορά απέφυγε να δώσει πειστικές απαντήσεις για την ανεύθυνη στάση και την κενή περιεχομένου υπόσχεση του κ. Τσίπρα για την κατασκευή του ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

Οχυρώθηκε πίσω από το γνωστό παλαιοΠΑΣΟΚικό αλαζονικό του ύφος, για να υπεκφύγει και να μην επιχειρηματολογήσει για την απόφασή του να εξαιρεθεί ο Νομός Λασιθίου από την κατασκευή του ΒΟΑΚ.

Με την συμπεριφορά του αυτή, συνεχίζει να προσβάλλει τη νοημοσύνη των τοπικών φορέων και των πολιτών του Λασιθίου, και να καταδικάζει εσκεμμένα έναν ολόκληρο νομό στην υποβάθμιση και τον οικονομικό μαρασμό.

Θα πρέπει να γνωρίζει πάντως, ότι ο εμπαιγμός του αυτός δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Τα έργα και οι ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα λάβουν τέλος, και αυτός, θα καταγραφεί ως μια ακόμη θλιβερή φιγούρα στον απερχόμενο θίασο του κ. Τσίπρα.

Το Λασίθι αργά η γρήγορα, θα βρει τη θέση που του αξίζει και θα πάψει να αποτελεί δεύτερης κατηγορίας περιοχή στη Κρήτη.