// ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA _

Ενημερώσου

Τελευταία νέα, κοινοβουλευτική δράση, συνεντεύξεις, ομιλίες, παρεμβάσεις.

Ενεργοποιήσου

Έλα να κάνουμε τη διαφορά. Μάθε πως και που μπορείς να βοηθήσεις.

Επικοινώνησε

Στείλε μου τις ιδέες σου, τις προτάσεις σου ή και τα παράπονά σου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

Πιστεύουμε στην
ελευθερία της
αγοράς
και στις
διαρθρωτικές αλλαγές.

Και σ’ αυτές επιμένουμε. Στις αλλαγές που υπηρετούν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της οικονομίας μας. Πιστεύουμε στον υγιή ανταγωνισμό και στις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας.

Τελευταία Νέα

Τα τελευταία νέα από την κοινοβουλευτική δράση του Γιάννη Πλακιωτάκη. Συνεντεύξεις, ομιλίες, παρεμβάσεις.

Κοινοβούλιο

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  ΟΜΙΛΙΕΣ

   Παρεμβάσεις Για Το Λασίθι

    Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικά, αλλά και να συνεργαστώ με το Γιάννη από δημόσιες θέσεις που έχει περάσει, για να διαπιστώσω ότι εκτός από καλός φίλαθλος είναι και ένας πολιτικός με ανοιχτούς ορίζοντες και φρέσκες ιδέες.
    Βασίλης Σεβαστής - Γενικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ

    Η ήρεμη δύναμη της παράταξης και ο άνθρωπος που πολλοί δυσαρεστημένοι θα ήθελαν να στηρίξουν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο κοινωνικό και πολιτικό αύριο.

    Ντενίζ Τσίμη - Επιχειρηματίας

    Εκπρόσωπος της νέας γενιάς πολιτικών προσωπικοτήτων, μειλήχιος, χαμηλών τόνων, κοντά στον πολίτη, με χαρακτηριστικό του την απλότητα ακόμη και όταν ήταν πρόεδρος της ΝΔ. Οραματιστής, προσγειωμένος, εργατικός.

    Παρασκευάς Κοντοές, Διευθυντής Πλαστ. Χειρουργικής Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ

    Aυτό που με εντυπωσίασε στον Γιάννη  είναι ο ορθολογισμός της σκέψης του και η ειλικρίνεια του. Ο τρόπος που χειρίστηκε την κρίση της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις μου. Ουσιαστικά, αντικειμενικά, έντιμα, χωρίς θέατρα και φανφάρες.

    Prof. Dr. Dr. Νικόλαος Ζαμπόγλου

    Διαθέτει εργατικότητα, ισχυρό χαρακτήρα, κριτική σκέψη, δυνατότητα να εκτιμά γρήγορα καταστάσεις και να παίρνει σωστές αποφάσεις, να συνεργάζεται αποτελεσματικά και ιδιαίτερα να παραμένει νηφάλιος σε δύσκολες συνθήκες.

    Δημήτριος Γράψας, Στρατηγός εα - Επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ

    Ο Γιάννης Πλακιωτάκης είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης στην πολιτική σκηνή του τόπου. Είναι σοβαρός πολιτικός μιας νέας σύγχρονης γενιάς που χρειάζεται η κεντροδεξιά παράταξη.

    Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΣΕΕ & ΕΒΕΠ

    Τον θεωρώ έναν σημαντικό πολιτικό άνδρα, γιατί ακριβώς δεν είναι ενταγμένος στο κουστούμι της συμβατικής έννοιας του πολιτικού.

    Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Καθηγητής